Selasa, 26 Agustus 2014

konvertera R

Färg är så kraftfull att den kan övertyga, motivera, inspirera och beröra människors mjuk plats - hjärtat. Detta är anledningen till att förstå färger är ganska avgörande för rör och kommunicera med andra människor. Inte bara det, det är också viktigt att företagen för att deras verksamhet att sälja.

Det finns många användningsområden för färger. Här är några av de många:

1. kommersiell offsettryckning. I den kommersiella grafiska industrin såväl som online tryckeritjänster gränssnitt, färgerna är mycket viktigt att fastställa effektiviteten i det tryckta materialet. Vanligtvis tryckerier använder fyrfärgstryck, två-färgstryck och Pantone som också är känd som PMS.

Fyrfärgstryck även känd som färg eller 4 färgutskrifter är en process för att skapa färger med CMYK (cyan, magenta, gult och svart) färger. I stället för att fysiskt blanda färger, fyra färger blandas ett spektrum av färger med CMYK för att skapa färgerna önskade.

Tvåfärgad utskrift är en färgtryckmetod som använder endast två färger. Detta är särskilt tillämplig i utskrift 2 färgade logotyper och vykort. Denna process är en av de billigaste bland de tryckprocesser finns i dessa dagar.

Pantone eller PMS (Pantone Matching System) är ett färgsystem med blandade tryckfärger. Om du vill ha en viss färg för företagets logotyp är rätt färg tryckmetod för dig. PMS kan hitta den exakta färgen som du behöver. Icke desto mindre kan denna vara en liten dyrt jämfört med resten.

2. Färger i Datorskärm. För att skapa färger i motorn, använder den tre basfärger med fullt spektrum - Röd, Grön och Blå. Genom att simulera dessa tre färger, är andra färger bildas. Varje grundfärg har 0 eller ingen ljusemission till 255 eller full ljusemission.

Datorskärmar kan också konvertera RGB till CMYK-färger. Behovet är att förvissa sig om motsvarande färgen hos RGB till CMYK, så att de tryckta resultaten är liknande det som visas på bildskärmen.

3. Färger. Industrifärger behöver specifika färger för att komplettera fixturer och mönster. Vanligtvis är industrifärger matchas med hjälp av Pantone Matching System. För att göra detta, välj en PMS färg först sedan ditt val av färg. På så sätt blir det lätt att plocka färg färger.

4. skrivbordsskrivare. Använd fyrfärgstryck system för att återspegla en korrekt färg på dina dokument, bilder och grafik. Det du ser på bildskärmen kan inte visas exakt som skrivs ut. Detta beror på att datorskärmar använder RGB-färgsystem .

Nu kan du ringa in ett färgschema. Lycka till!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar