Selasa, 26 Agustus 2014

om det skrivs

Det finns många saker som är viktiga för att katalogisera design. Dina bilder ska vara skarpa och tilltalande. Din text och även det teckensnitt du använder för texten är viktig. Försättsbladet design och utformning av din katalogproduktsidor alla spelar viktiga roller i att utforma en katalog som kommer att ta in nya kunder och försäljning.

Men ingen av de saker som nämns ovan är viktigare än den typ av papper som du väljer att skriva ut ditt sortiment. Den "känsla" av din katalog är viktigt för dina potentiella kunder. Ju längre de har din katalog i sina händer, desto mer produkt de köper. I denna artikel kommer jag att gå igenom några av de många pappers val du har att skriva ut ditt sortiment.

Först måste du bestämma om locket är samma papper som resten av din katalog. I de flesta fall locket kommer att vara av tyngre vikt de inre sidorna.

Andra måste du välja bestruket eller obestruket papper för att skriva ut din katalog. Bestruket papper är för glansigare layouter och obestruket är mer ekonomiskt, men kan ändå visa dina produkter väl.

Så du har två saker att tänka på först, "Kommer det att vara glättat papper eller inte?", "Kommer min cover vara samma tyngd som de inre sidorna i min katalog?"

När du har svarat dessa två frågor nästa beslut är vad vikten på papperet kommer att bli. De flesta kataloger gå med 60, 70, eller 80 £ vikter. Så det skulle vara £ 60 obelagda eller belagda, £ 70 Bestruket eller obestruket. £ 80 Papper vanligtvis bara väljs för £ 80 Vikt och uppåt. Dessutom är inte alla papper mätt i vikt. Några mäts med tjocklek eller "poäng".

Nu ovanstående är egentligen alltför förenklade. Det finns andra typer av specialpapper som du kan välja mellan. Det finns texturerat papper, fotopapper och andra dyrare papper att välja på om du säljer en avancerad eller dyr produkt.

Det finns också andra faktorer när du väljer pappers din katalog kommer att tryckas på. Sådant som metod för att skriva ut du ska välja.

Om du ska ha din katalog tryckt på en varm-set web press, då kan du välja obestruket eller bestruket papper. Värmen torkar bläcket som det skrivs ut din katalog. Om skrivaren använder en kall set web tryck sedan bläcklufttorkas och absorberas in i pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah papperet. En kall-set web press kan inte skriva ut på bestruket papper.

Om skrivaren använder en arkmatade pressen då du kan välja från någon av de högkvalitativa papper de har tillgängliga. Samma sak gäller för skrivare som gör digitaltryck.

Det beror mycket på vilken skrivare du väljer. Du behöver ta reda på vilken typ av papper finns och du kommer att vilja se prov på pappret för att få en bättre uppfattning om vilken du vill skriva ut ditt sortiment. Också be din skrivare för att föreslå olika typer av papper de tror kommer att vara det bästa för din katalog.

Här är en lista över några av de typer av papper skrivaren kan ha tillgängliga för dig att välja mellan, eller kanske kan beställa åt dig.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar